Topp 1 jazzband i närheten av Storvik

(0)
People Swing Or...

People Swing Orchestra är ett band som älskar att spela jazzmusik, och det märks! Energi och sväng står i fokus i detta härliga gäng med unga och erfarna musiker. Passa på!

GRATIS MATCHSERVICE

Område Statistik
  • 54 är lediga i
  • 266 Kund förfrågningar gjorda i
  • 60 Bokningar gjorda i
Senaste kundförfrågan i Storvik

Jag ville överraska min man med ett jazzband till hans 50-årfest. Jag hyrde en lokal, gästerna var många så det blev trångt. Bandet vi hittade på denna sidan var så professsionella och vänliga, och saxofonisten tog priset. Tack för en lyckad fest!

Använd systemet på det bästa sättet
1) Skicka din festinfo till oss

Längst ner på denna sidan kan du skicka in dina krav på vad festbandet ska kunna

Uppgifter som när bandet ska spela, hur mycket det får kosta och vad för musik de ska spela

2) Ta emot gratis anbud

När vi har tagit emot denna information så matchar vi dej med de bästa festbanden

Detta gör vi genom att jämföra mer än 20.000 andra kunder och vad de har varit nöjda med att boka.

3) Boka den bästa och få en TOPPENFEST!

Kolla också in bandens recensioner och se vad andra kunder som bokat dem har att säga om spelningen.

Jämför anbuden banden ger dej, och boka sen det bästa bandet som passar till just din fest