Hemlig kod

E-postadress

Endast kunden som gjort förfrågan kan göra detta

scroll down to CommunicationPanel
Test.play

Solomusiker för Bröllop i Åre Jämtland

Jag vill gärna ha anbud från Solomusiker,Bröllopsband,Coverband,Jazzband,Duo/Trio,Trubadur,Dansband,Bluesband,Country,Tyroler,Soul/Disco i närheten av Jämtland
Vi ser framför oss ett hejdundrande party på bröllopsfesten. Med alla rumpor lyfta från stolarna. Som det ser ut nu blir det i edsåsdalen utanför åre (ish).

• Evenemang Typ:
    Bröllop
  • Evenemang Datum:
    September 06 2019
  • Antal gäster:
  • Stad
    Åre

Artister Discoband som är intresserade av detta evenemang

RECENSIONER

Se anbud

Din kommunikation med artisterna

Zotos
November 13 2018

Meddelande till: Kund

Hej vi spelar gärna. på ert bröllop.fullt ös utlovas.
Vi spelar allt från ed sheeran till stones
Pris 20000kr
Sven

Zotos
November 13 2018

Meddelande till: Kund

Hej vi spelar gärna. på ert bröllop.fullt ös utlovas.
Vi spelar allt från ed sheeran till stones
Pris 20000kr
Sven

Erik Wiskari
November 04 2018

Hej Maria!

Vi i bandet Karro & Åke kommer väldigt gärna och spelar på ert bröllop! Bandet är baserat i Göteborg. För tillfället finns 130 låtar i repertoaren, om ni vill önska egna låtar kan ni så klart också göra det. Hela bandet består av professionella musiker som gått eller går musikhögskole-utbildningar. Vi har ett rejält PA som räcker till uppåt 300 gäster och scenljus med oss om detta behövs. Kolla gärna in på www.karroake.com för mer info!

Förutom vanliga covers kör vi dessutom livebands-karaoke, om detta är något ni skulle vilja ha på ert bröllop. Så här ser det ut när vi kör karaoke: https://www.youtube.com/watch?v=iogpEP6lgIA

Bandet levererar också jazz på hög nivå, till både dans och mingel.

Vårt gage brukar ligga på 16000, men detta kan diskuteras och bero på vad ni har för speciella önskemål gällande antal speltimmar, tider och så vidare. Vi är ett mycket trevligt gäng som har som enda mål att ni får det ni vill ha till ert bröllop, fantastisk livemusik och ett bra dansgolv. Hör av er så snackar vi!

Sebastian Lindell och bandet Karro & Åke
0725308941

Vi är experter på att matcha dig med den perfekta artisten till din fest Solomusiker

Fyll i uppgifterna så skickar vi dig Gratis, icke-bindande anbud från våra bästa artister Solomusiker